Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување (се препорачува промена на филтерот најмалку еднаш годишно)
  Прочистувач на вода за целото семејство
  Ултрафилтрација
  2,8 литри во минута
 • Шифра на производ: 763972
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  22.599,00 MKD
 • Животен век: 3000 Литри
  Се препорачува промена на филтерот најмалку еднаш годишно.
 • Шифра на производ: D1030469
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  13.056,00 MKD
 • Компатибилен со сите наши прочистувачи за вода
  Слободно поставете го било каде согласно Вашите потреби
  Инсталација без потреба од отвори на вашата работна површина во кујната
  Уникатен алуминиумски дизајн
 • Шифра на производ: 764454
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  16.022,00 MKD