Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Се вклопува уредно во кујнскиот елемент
  Нема потреба од приклучок за електрична енергија
  Дизајнот со двоен резервоар гарантира континуирана мека вода
  Економична и мала потрошувачка на сол
 • Шифра на производ: 903127
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  101.520,00 MKD
 • За поголеми домaкинства со 4+ бањи
  Не-електричен омекнувач за вода за поголема сигурност
  Дизајн со два резервоари за континуирана мека вода, 24/7
  Високо ефикасна потрошувачка на сол
 • Шифра на производ: 903102
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  97.417,00 MKD
 • Цигли сол со највисок квалитет директно од призводителот.
  Kinetico Block солта е достапна во пакување од 8кг, секое пакување содржи 2 x 4kg цигли oд Kinetico Block Солта.
  Сетот содржи 3 индивидуални врекички, со секоја нарачка или вкупно 24kg сол.
 • Шифра на производ: 800002
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  2.287,00 MKD