Discount bage

Blue 3610

Particle + Carbon Sheet

Part Number: 106241
Aвтоматски режим со еден допир
Лесен за поставување
Ниска потрошувачка
Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус.
Големина на соба:
51 m2

122 m2

20.530,00 MKD

27.374,00 MKD
Бесплатна достава
Карактеристики:

Сертификати

ДИЗАЈНИРАН ЗА МАЛИ СОБИ
Го филтрира воздухот приближно 4,8 пати во час (односно на секои 12,5 минути) во просторија од 51 m² ефикасно отстранувајки повеќе од 99% од честичките како: прашина, полен, мувла и првут од домашни миленици кои можат да предизвикаат и да ги влошат алергиите.


ЧИСТ ВОЗДУХ СО ЕДЕН ДОПИР
Автоматскиот режим активиран со еден допир е дизајниран да Ви помогне да ја одржите Вашата домашна средина удобна и безбедна. Кога е активна, оваа функција автоматски ја прилагодува брзината на вентилаторот врз основа на условите во вистинско време детектирани од интегрираниот сензор за честички. Бидете во тек со квалитетот на Вашиот воздух со ЛЕД индикаторот; кој ја менува својата боја да укаже дали воздухот е добар, умерено загаден или загаден.


ТРО-СЛОЈНА ФИЛТРАЦИЈА
Предфилтерот е првиот слој на филтрацијa, кој задржувајки ги крупните честички го продолжува животот на главниот филтер. Комбинацијата од филтер за честички + карбонски филтер користејки слој од активен јаглен ги филтрира лесните домашни миризби од миленици, готвење и пушење, додека главниот филтер ги отстранува аеробните честички како полен, прашина, првут од домашни миленици и други.


ТАЈНАТА ЗАД МОЌНАТА ФИЛТРАЦИЈА
Нашата уникатна комбинација од електростатска и механичка филтрација која ја нарекуваме HEPASilent™ технологија навистина не издвојува. Оваа комбинација ни овозможува да користиме филтри со помала густина од традиционалните True HEPA филтри без компромис врз перформансите — што резултира со тивки и енергетски-ефикасни прочистувачи.


ПРОМЕНИ ЈА БОЈАТА ЗА СЕКУНДА
Усогласете го вашиот простор со еден од петте бои на предфилтерот од премиум материјали (бојата Arctic Trail е вклучена со уредот) инспирирани од природните Скандинавски пејсажи. Преградата во материјалот од предфилтерот овозможува кабелот да биде скриен.

 

ОТСТРАНУВА 99.9% ОД АЕРОБНИОТ SARS-COV-2 ВИРУС
Blue 3610 e тестиран во комора од 0.37m3 од независна истражувачка лабораторија.