Discount bage

Blueair DustMagnet™ 5440i

Combo Filter

Part Number: 105941
Прецизна контрола на животниот век на филтерот
Лесно следење на квалитетот на воздухот и прегледност на другите податоци
Тивок како шепот, со голема испорака на прочистен воздух
Енергетски ефикасен
Големина на соба:
33 m2

79 m2

24.338,00 MKD

30.422,00 MKD
Бесплатна достава
Карактеристики:

Сертификати

Дизајниран за мали до средни простории

Го филтрира воздухот приближно 4.8x на час (односно на секои 12.5 минути) во просторија од 33 m² за ефективно да го намали нивото на честички и да помогне во одржувањето на удобна средина во вашата спална, канцеларија или трпезарија.

Заробува 99% од аеробната прашина пред да се спушти на површините

Во очекување на патентирање - технологијата на DustMagnet™ е уникатно дизајнирана во Шведска за моќно да ги привлече аеробните прашински честички како магнет; пред да се спуштат на подот или површините.

 

Прочистувач со изглед и функција на странична масичка

Дизајнот со двојна намена совршено се клопува во Вашата просторија како елегантно парче мебел со Скандинавски стил.

Нема потреба да го криете вашиот прочистувач; сместете го видно во просторијата каде ќе биде најефикасен. 

Пласирање течносѕи или предбети потешки од 10kg врз уредотне е препорачливо. 

 

Дизајниран за живот со помалку чистење

 

Точно следење на филтерот

Алгоритмот кој точно го следи животниот век на филтерот спречува негова предвремена замена. Преостанатиот животен век се предвидува врз база на брзина на вентилаторот, податоци од сензорот и вчитување на филтерот.