Blueair HealthProtect 7470i

HEPA Silent Ultra Filter

Part Number: 106121
Најнапредната технологија на Blueair со најмалa бучава и потрошувачка на енергија
Ја следи вашата соба и го активира режимот на убивање микроби кога условите се оптимални за микробите
Подесниот насочен проток на воздух од 360 ° брзо носи безбеден и чист воздух низ просторијата
Првиот прочистувач во светот кој го елиминира живиот SARS-COV-2 вирус од воздухот.
Големина на соба:
38 m2

91 m2

52.370,00 MKD

Бесплатна достава
Карактеристики:

Сертификати

Овозможува 24/7 заштита од вируси и бактерии - HealthProtect ја карактеризира нашата најнапредна технологија за филтрирање.

HEPASilent Ultra испорачува 50% повеќе чист воздух, троши 55% помалку енергија и има 10% помал шум отколку традиционалната филтрација HEPA. Дури и кога прочистувачот на воздухот е во режим на мирување, технологијата GermShield проактивно ја следи вашата соба и убива вируси и бактерии на филтрите користејќи низок проток на воздух и полнење со плазма. Нежниот проток на воздух тогаш не обезбедува нов раст на микробите.

Дизајниран да Ви донесе на вас и на вашето семејство придобивки од чист воздух, без разлика каде сте во собата со SpiralAir. Уникатната технологија обезбедува повеќе чист воздух на секој агол од просторијата со патентирани излези на воздухот дизајнирани за секаде насочен проток на воздух.