Discount bage

Pure 411 Prefilter

Saffron Red

Part Number: 100946
Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумитирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
Работи со: Pure 411
Карактеристики:

ЕДНОСТАВНО СЕ ВКЛОПУВА

Благодарение на доводот за воздух од 360°, тој функционира ефикасно насекаде - дури и во просториите каде стариот уред за прочистување на воздухот не би се вклопил. И благодарение на пред - филтрите на ткаенина во различни енергични бои, лесно можете да одговара на вашиот стил на внатрешен дизајн. Ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само нежно вакуумирајте го или ставете го во машината за перење кога е потребно чистење.