Bluewater Cleone Classic

Part Number: 911340243
Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
Прочистувач на вода за целото семејство
Класика со 5 фази на филтрација

49.360,00 MKD

Бесплатна достава
Карактеристики:

    Секој со основно познавање треба да може да го инсталира Bluewater Cleone. Но, ние секогаш препорачување да повикате професионален водоводџија. Четири приклучоци за вода во боја од страна на прочистувачот на вода, Ви го олеснува приклучувањето на прстените и цевките. Се што треба да направите е да ја пуштите чешмата за почиста вода.

    Bluewater Cleone ™ работи исто толку добро како што и изгледа. Класика со високи перформанси, Cleone прочистувањето на водата за целото семејство го носи на следно ниво. Без разлика дали е отстранување на хлор или повеќето хемиски и биолошки загадувачи, на прочистувачот на вода со повратна осмоза може да му се верува, за да помогне во доставувањето на почиста, поздрава вода од кујнската чешма, по потреба. Лесен за инсталирање, лесен за ракување и лесен за одржување.

    Предности:

 • Просечно дневно производство на вода - 200 литри
 • Филтрација во 5 фази и најповолни RO перформанси
 • Цврстата изведба Ви дава сигурност
 • Исклучително добар систем за заштита од истекување
 • Автоматски систем за испуштање со мембрана
 • Монитор за следење на квалитетот на прочистената вода
 • Монитор за филтер
 • Наградуван шведски дизајн
 • Создаден за прочистување на екстремно загадени води
 • Иновација од Шведска
 • Сертифициран според NSF / ANS 58 стандардите
 • Може да се прилагоди со дополнителни функции