Retap Carafe 1,2

Part Number: 1009
Материјал: Боросиликатно стакло
Содржина:1,2 литар

1.635,00 MKD

Бесплатна достава
Карактеристики:

Споделување на вода со леснотија.

Retap Бокалот може да содржи 1,2 литри. Ова ја прави карафата погодна за полнење на вода од чешма и доведување до маса за да им служи на неколку луѓе.

Изработен е од боросиликатно стакло, кое е силно и лесно и ги исполнува највисоките хигиенски стандарди. Со чист материјал без олово или кадмиум, така што не може да ја загади водата и е 100% сигурен за вашето лично здравје.
Карафата има сличен, едноставен и функционален скандинавски дизајн како и нашите наградени Retap Шишиња.

Ова гарантира оптимален проток на вода и рамнотежа. Retap Бокалот лесно може да се контролира со само една рака.

Тој доаѓа со капаче од ореово дрво како и капачиња од термопластичен еластомер(TПE) со ист квалитет и материјал како и капачињата на Retap Шишињата.