Retap Water Glass

Part Number: 200043
Материјал: боросиликатно стакло
Содржина:0,250 л.
Висина:76 милиметри.
Тежина:72 гр.
Карактеристики:

Retap Бокалот може да се надополни со соодветни чаши за вода. Retap чашите за вода се базираат на истиот елегантен материјал од стакло и скандинавски принципи за дизајн. Тие се идеални за сервирање вода на маса за време на вечерата или сервирање на освежителна вода на деловни состаноци. Чашите за вода задржуваат до 250 ml.
Погодни за во машина за миење садови, микробранови и ладилник  Безбедни за употреба. Retap Glass е дизајнирана во Данска и произведена во Европа.
Retap Бокалот и чашите за вода се совршени за употреба во ресторан. Прекрасниот дизајн додава визуелен интерес во текот на вечерата. Со широк спектар на различни бои на капакот за карафа и индивидуални можности за брендирање на чашите и бокалите, можете да го доловите уникатниот стил на вашиот ресторан.