Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Aвтоматски режим со еден допир
  Лесен за поставување
  Ниска потрошувачка
 • Големина на соба: 17 m2
 • Шифра на производ: 105702
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  11.523,00 MKD 8.642,00 MKD
 • Aвтоматски режим со еден допир
  Лесен за поставување
 • Големина на соба: 36 m2
 • Шифра на производ: 105703
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  19.448,00 MKD 14.586,00 MKD
 • Aвтоматски режим со еден допир
  Лесен за поставување
  Ниска потрошувачка
  Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус.
 • Големина на соба: 51 m2
 • Шифра на производ: 106241
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  27.374,00 MKD 20.530,00 MKD
 • Прецизна контрола на животниот век на филтерот
  Лесно следење на квалитетот на воздухот и прегледност на другите податоци
  Тивок како шепот, со голема испорака на прочистен воздух
  Енергетски ефикасен
 • Големина на соба: 20 m2
 • Шифра на производ: 105913
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  23.106,00 MKD 18.485,00 MKD
 • Прецизна контрола на животниот век на филтерот
  Лесно следење на квалитетот на воздухот и прегледност на другите податоци
  Тивок како шепот, со голема испорака на прочистен воздух
  Енергетски ефикасен
 • Големина на соба: 20 m2
 • Шифра на производ: 105919
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  24.935,00 MKD 19.948,00 MKD
 • Прецизна контрола на животниот век на филтерот
  Лесно следење на квалитетот на воздухот и прегледност на другите податоци
  Тивок како шепот, со голема испорака на прочистен воздух
  Енергетски ефикасен
 • Големина на соба: 33 m2
 • Шифра на производ: 105941
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  30.422,00 MKD 24.338,00 MKD
 • Најнапредната технологија на Blueair со најмалa бучава и потрошувачка на енергија
  Ја следи вашата соба и го активира режимот на убивање микроби кога условите се оптимални за микробите
  Подесниот насочен проток на воздух од 360 ° брзо носи безбеден и чист воздух низ просторијата
  Првиот прочистувач во светот кој го елиминира живиот SARS-COV-2 вирус од воздухот.
 • Големина на соба: 38 m2
 • Шифра на производ: 106121
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  52.370,00 MKD
 • Најнапредната технологија на Blueair со најмалa бучава и потрошувачка на енергија
  Ја следи вашата соба и го активира режимот на убивање микроби кога условите се оптимални за микробите
  Подесниот насочен проток на воздух од 360 ° брзо носи безбеден и чист воздух низ просторијата
  Првиот прочистувач во светот кој го елиминира живиот SARS-COV-2 вирус од воздухот.
 • Големина на соба: 62 m2
 • Шифра на производ: 106124
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  68.222,00 MKD
 • Активирање со едно копче
  Високо квалитетна челична мрежа
 • Големина на соба: 50 m2
 • Шифра на производ: 102936
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  20.900,00 MKD 14.445,00 MKD
 • Контрола со едно копче
  Мал но моќен
 • Големина на соба: 15 m2
 • Шифра на производ: 101432
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  8.700,00 MKD 5.555,00 MKD
 • Прочистувач на воздух за во автомобил
  Чист воздух за помалку од 6 минути
  Препорачан за: Мали до средни возила (3-4 m³)
 • Шифра на производ: 500544
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  13.880,00 MKD
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
  Прочистувач на вода за целото семејство
  Класика со 5 фази на филтрација
 • Шифра на производ: 911340243
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  49.360,00 MKD
 • Материјал: боросиликатно стакло
  Висина:155 мм.
  Дијаметар:68 милиметри. (максимум)
  Тежина:183 гр. (со капакот)
 • Шифра на производ: 1006
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  814,00 MKD
 • Материјал: Боросиликатно стакло
  Содржина:1,2 литар
 • Шифра на производ: 1009
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.635,00 MKD
 • Материјал: боросиликатно стакло
  Содржина:0,250 л.
  Висина:76 милиметри.
  Тежина:72 гр.
 • Шифра на производ: 200043
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  401,00 MKD
 • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластин
  Бои: Светло Сина, Црна, Сива, Розева и Шумско Зелена
 • Шифра на производ: 1062
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  491,00 MKD
 • Материјал: Ореово дрво
  Висина: 33 мм.
  Дијаметар: 40 мм. (максимум)
  Тежина: 30 гр.
 • Шифра на производ: 1050
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  617,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумитирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 411
 • Шифра на производ: 100946
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  520,00 MKD 416,00 MKD