Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Информации за контакт

Име на фирма: Ецотип ДОО - ЕДБ MK4030998344477
Адреса 1: Орце Николов бр. 202/3-1
1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (70) 219 682 +389 (2) 3176 920; +389 (2) 3176 907
Офицер за заштита на лични податоци:
Борче Стојчевски
Мобилен: +389 (0) 70 352 618
Е-маил: stojcevski@ecotip.com.mk

Испратете ни порака