Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија
 • Контрола со едно копче
  Мал но моќен
 • Големина на соба: до 15 m2
 • Шифра на производ: 101432
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  8.700,00 MKD
 • Активирање со едно копче
  Содржи филтер за честички + филтер со активен јаглен
 • Големина на соба: до 50m2 и до 15m2 m2
 • Шифра на производ: 100009
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  29.600,00 MKD 22.200,00 MKD
 • Активирање со едно копче
  Високо квалитетна челична мрежа
 • Големина на соба: до 50 m2
 • Шифра на производ: 102936
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  20.900,00 MKD
 • Активирање со едно копче
  Високо квалитетна челична мрежа
 • Големина на соба: до 50 m2
 • Шифра на производ: 100897
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  15.990,00 MKD
 • Прочистувач на воздух за во автомобил
  Чист воздух за помалку од 6 минути
  Препорачан за: Мали до средни возила (3-4 m³)
 • Шифра на производ: 500544
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  13.880,00 MKD
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
  Прочистувач на вода за целото семејство
  Класика со 5 фази на филтрација
 • Шифра на производ: 911340243
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  49.360,00 MKD
 • Материјал: боросиликатно стакло
  Висина:155 мм.
  Дијаметар:68 милиметри. (максимум)
  Тежина:183 гр. (со капакот)
 • Шифра на производ: 1006
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  814,00 MKD
 • Материјал: Боросиликатно стакло
  Висина: 190 мм.
  Дијаметар: 80 мм. (максимум)
  Тежина: 202 гр. (со капакот)
 • Шифра на производ: 1007
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  984,00 MKD
 • Материјал: Боросиликатно стакло
  Содржина:1,2 литар
 • Шифра на производ: 1009
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.635,00 MKD
 • Материјал: боросиликатно стакло
  Содржина:0,250 л.
  Висина:76 милиметри.
  Тежина:72 гр.
 • Шифра на производ: 200043
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  401,00 MKD
 • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластин
  Бои: Светло Сина, Црна, Сива, Розева и Шумско Зелена
 • Шифра на производ: 1062
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  491,00 MKD
 • Материјал: Ореово дрво
  Висина: 33 мм.
  Дијаметар: 40 мм. (максимум)
  Тежина: 30 гр.
 • Шифра на производ: 1050
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  617,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумитирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 411
 • Шифра на производ: 100946
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  520,00 MKD