Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Информации за контакт

Име на фирма: Ецотип ДОО - ЕДБ MK4030998344477 ЕМБС 5222478
Адреса 1: Орце Николов бр. 202/3-1
1000 Скопје, Македонија
Телефон: (2) 3176 920; +389 (2) 3176 907
Информации и корисничка поддршка: info@filtracija.mk
Продажба: info@filtracija.mk
Телефонски број: (2) 3176 920; +389 (2) 3176 907
Телефонските оператори се достапни во периодот од понеделник до петок од 08:00 до 16:00. За време на викенди и празници не работиме.
Нашите жиро сметки:
Комерцијална банка АД Скопје 300000000627335 Прокредит Банка АД Скопје 380177423100138 НЛБ Банка АД Скопје 210052224780189
Дополнителни информации: Друштвото е регистрирано во Централниот регистар на Република Македонија под деловоден број 3502021006843. Друштвото е регистрирано на ден 29.04.1998 година.
Офицер за заштита на лични податоци: Борче Стојчевски
Мобилен: +389 (0) 70 352 618
Е-маил: stojcevski@ecotip.com.mk

Испратете ни порака