Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Нашите шишиња се направени од боросиликатно стакло, високо издржливо и тешкокршливо.

Ако Вашето Retap шише случајно се скрши, Ве молиме скршеното шише заедно со Вашата фискална сметка или документ од испораката да ги доставите на нашата адреса. Потоа, ние ќе Ви испратиме ново шише што е можно поскоро. 

Доживотната гаранција е валидна само за Retap шишињата со стандардни Retap печати. Гаранцијата се однесува само на купеното шише, доколку шишето кое сте го добиле како замена случајно се оштети истото не подлежи на гаранција. Ве молиме чувајте го капакот, бидејќи само шишето ќе биде заменето. 

За сите дополнителни прашања околу Retap гаранцијата може да се информирате на e-mail info@filtracija.mk и телефоните 02 3176 920 и 02 3176 907 секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот

Испратете ни порака